top of page
לחמים ומאפים
מבקרים יקרים,
אנו במחלבת יוגבי העמקים אוהבים את החלב ומוצריו המיוצרים על ידינו. כדי לגוון ולפתוח צוהר לעולם של שימושים במוצרים אלו , ליקטנו מגוון מתכונים שונים הכוללים חלב ומוצריו: מתכונים ללחמים ומאפים, לתבשילים ומרקים, לממרחים ומטבלים, לחטיפים ומתאבנים ומתכונים לקינוחים כולם מבוססי חלב ומוצרי החלב של מחלבת יוגבי העמקים.
לאפיית לחם דרושים שלושה מרכיבים עיקריים: קמח, שמרים ומים. על מנת לשפר את טעם הלחם, אפשר להוסיף מרכיבים רבים כמו זיתים, אגוזים, עגבניות מיובשות ותבלינים. אפשר גם לגוון בעזרת סוגי קמח שונים ובמקום מים להשתמש בחלב, מיצים, בירה וכדומה. כל אחד מן המרכיבים הללו ישנה את טעמו ומרקמו של הלחם.
מוצרי חלב - חלב, יוגורט וקפיר מוסיפים טעמים, מרככים, מעדנים ושומרים על טריות הלחם לזמן ארוך יותר.
bottom of page